24 Серпня, 2018

Розрахунок часу евакуації з медичного закладу

Евакуація в лікарнях – це комплекс заходів із організованого масового виходу людей та пацієнтів на зовні з будівлі медичного закладу при виникненні пожежі до настання небезпечної ситуації для здоров'я і життя людей. Даний процес відбувається організовано при ввімкненні пожежної сигналізації за мінімальний час та до настання небезпечних факторів пожежі.

Даний розрахунок часу евакуації людей з медичних закладів регламентується ГОСТ 1991 року та Наказом ДСНС. Компанія Аймейс здійснює такі розрахунки шляхів та часу евакуації людей і відвідувачів при пожежі за мінімальні строки, дешеву ціну, професіональними засобами – програмним забезпеченням (EvaAPP). Компанія також обов'язково враховує обмежені дії пацієнтів при вимушеній евакуації у зв'язку із станом здоров'я!

Будь-який розрахунок часу евакуації людей з лікарень завжди повинен завершуватись Звітом (оформленим відповідно до ДБН) на розрахунок в якому повинні міститися математичні формули, візуальні плани шляхів евакуації та прораховані небезпечні фактори пожежі і все завершуватись ВИСНОВКАМИ в яких мають бути передбачені:

- Загальний необхідний час на евакуацію пацієнтів із закладу та по поверхах.
- Обов'язкова наявність усіх протипожежних заходів (сигналізація, гучномовці, засоби димовидалення, вентиляції, плани евакуації кожного поверху і т.д.).
- Перелік необхідних архітектурних змін чи реконструкції лікарень у випадку не дотримання вимогам державних будівельних норм.
Наша компанія та наші професіонали з пожежного евакуаційного розрахунку здійснять розрахунок часу та шляхів евакуації з лікарень відповідно до державних стандартів і завіреного експертом за короткий час, дешеву ціну з професіонально оформленим Звітом!
Розрахунок часу евакуації людей з лікарні при пожежі. Расчет времени эвакуации из медицинского учреждения при пожаре
Слідкуйте за новинами компанії "АЙМЕЙС"
Підпишіться на новини та будьте в курсі останніх змін, знижок, акцій та багато іншого...
Наші контакти
Телефон: +38 (096) 563-92-83
Email: info.aimeice@gmail.com
Адреса: вул. Жилянська, 75, м. Київ
Вам зателефонувати?
Або зателефонуйте нам
+38 (096) 563-92-83