29 Вересня, 2018

Розрахунок часу евакуації з виробничого приміщення

Час та шлях евакуації людей з виробничих приміщень – це трудомісткий процес розрахунку евакуаційних виходів з меж: цеху, підприємства, заводу та виробництва, людей за необхідний час до настання небезпечних фактору пожежі (продуктів горіння) для здоров'я обслуговуючого персоналу. Даний процес евакуації складний, адже необхідно враховувати безліч факторів пожежної небезпеки, наприклад: тип виробництва такого підприємства, матеріал, справність систем пожежогасіння або їх наявність, кількість персоналу який одночасно може перебувати на окремій ділянці виробничих площ, кількість евакуаційних виходів, систем димовидалення чи пожежогасіння і т.д.

Розрахунок часу евакуації людей з виробництва відбувається і розраховується відповідно до ДСТУ 004-201 2017 року! Відмінною ознакою розрахунку виробничих приміщень є визначення попереднього типу виробництва, його категорійності в залежності від пожежовибухонебезпечності, з'ясування наявності та справності систем пожежогасіння (димовидалення, оповіщення, пожежогасіння чи інше). Зрозуміло, що розрахунок будується таким чином та при умові працездатності усіх вищеперерахованих факторів. Компанія Аймейс займається розрахунком шляхів та часу евакуації персоналу з виробничих приміщень при пожежі за максимально короткий час з мінімальною ціною. Ми враховуємо усі небезпечні фактори підприємств, усі можливі сценарії розвитку пожежі, усі випадки поводження людей при пожежі (на основі «людської паніки»).

Головною особливості даного виду приміщень при розрахунку часу евакуації є те, що виробний персонал добре знайомий з планом території та добре зорієнтується у випадку пожежі, тому необхідний час затримки до евакуаційного виходу нівелюється, що в свою чергу впливає на загальний час евакуації.

Наша компанія має досвід даного розрахунку евакуації з виробництва. Пересвідчись!
Розрахунок часу та шляхів евакуації з виробничого приміщення. Расчет эвакуационных путей и выходов с производства
Розрахунок часу евакуації людей з виробничого приміщення - EvaAPP
Слідкуйте за новинами компанії "АЙМЕЙС"
Підпишіться на новини та будьте в курсі останніх змін, знижок, акцій та багато іншого...
Наші контакти
Телефон: +38 (096) 563-92-83
Email: info.aimeice@gmail.com
Адреса: вул. Жилянська, 75, м. Київ
Вам зателефонувати?
Або зателефонуйте нам
+38 (096) 563-92-83