19 Лютого, 2019

Евакуаційні шляхи і виходи із житлових будинків

Переважна частина населення України переймається забезпеченням протипожежної безпеки своїх житлових будівель чи споруд, адже це першочергове завдання кожного свідомого громадянина, зокрема, безпека сім'ї і дітей. Почуття безпечності знаходження в тому чи іншому місці покладається безпосередньо на власників таких осель. Успішна евакуація людей з житлових будинків передумова безпеки при виникненні надзвичайної ситуації техногенного чи природнього характеру.

Наша компанія має успішний і професіональний досвід з визначення розрахунку часу та шляхів евакуації людей при виникненні пожежі з житлових будинків. Даний розрахунок є обов'язковим для житлових будівель, де одночасно може знаходитись понад 50 чоловік/мешканців відповідно до ГОСТ 1991 р. Розрахунок часу евакуації з житлових будівель замовляється власниками, будівельниками чи організаціями ОСББ, адже вони відповідальні за протипожежну безпеку таких конструкцій та будуть нести відповідне адміністративне чи кримінальне каране діяння згідно законів України. Ми попереджуємо про негативні випадки з поводження людей при вимушеній евакуації у разі виникнення пожежі, таких прикладів маса…

Законодавство нашої держави в сфері забезпечення евакуації людей носить обов'язковий характер та повинен супроводжуватись постійними перевірками з боку контролюючих органів – ДСНС. Нажаль, недосконалість та застарілість нормативно-правових актів з даної сфери не дає підстав для всебічного охоплення великої кількості питань та нововведень у сфері розрахунку шляхів та часу евакуації людей. Банальна застарілість актів регулюючих таку сферу не враховує новітні фактори, які не були враховані раніше стандартами батьківщини, це: і ефект паніки, і затримка сповіщуващів, і етажність будівель, і т.д. Наша компанія не знаходиться на місці та постійно розвивається в даному напрямку – вивчає досвід провідних зарубіжних країн Європи та Сполучених Штатів, формує подальшу політику розвитку напрямку евакуації, розвиває нові інструменти розрахунку часу евакуації через створення власного ПЗ «EvaAPP», а в подальшому й моделювання поводження розвитку вогню, небезпечних факторів пожежі, людського фактору поведінки й інше.

Розрахунок часу евакуації з багатоповерхівок та житлових будинків можливо замовити в нашої компанії за мінімальну ціну в розумні строки з гарантованим професійним результатом… Наші слова Ви можете перевірити за допомогою наших прикладів Звіту про розрахунок, а також відгуків наших клієнтів! Звертайтесь, адже Ваша безпека – наша відповідальність!
Слідкуйте за новинами компанії "АЙМЕЙС"
Підпишіться на новини та будьте в курсі останніх змін, знижок, акцій та багато іншого...
Наші контакти
Телефон: +38 (096) 563-92-83
Email: info.aimeice@gmail.com
Адреса: вул. Жилянська, 75, м. Київ
Вам зателефонувати?
Або зателефонуйте нам
+38 (096) 563-92-83