26 Березня, 2018

Трагедія: або до чого призводить відсутність розрахунку евакуації людей під час пожежі з приміщень

Відчуття безпеки та впевненості при перебуванні в місцях з великим скупченням людей: торгові центри, кінозали, кінотеатри, кафе, ТРЦ, ТЦ, магазини, об'єкти різних ступенів категорійності, заправки, театри, школи, лікарні, дитсадки і т.д. – це мінімальні потреби і запити суспільства на відповідність нормам пожежної безпеки.

Останнім часом більшає випадків непрофесіонального розрахунку часу евакуації, некомпетентними організаціями, у зв'язку з чим і збільшуються шанси на отримання травм чи загрози життю відвідувачів таких закладів. Банальна невпевненість батьків за безпеку дітей при відвідування, театрів, кіно, залів, садків, шкіл… Адже при фаховому розрахунку часу евакуації людей формується відповідний план дій при виникненні ситуацій надзвичайного характеру, сюди входить повний комплекс безпеки: пожежна сигналізація, протипожежні заходи, гучномовці, а також розрахунковий час евакуації людей з приміщень.

Трагедії в Кемерово та Одесі – лише тому підтвердженню нефаховості і непрофесіоналізму фірм, що роблять такий розрахунок, який неприпустимо зменшує час евакуації, щоб уникнути витрат на допоміжні протипожежні заходи і засоби, додаткові евакуаційні виходи, ліфти, двері. Вина в цьому не оминає і власника таких торгових центрів, директорів підприємств, шкіл, дитсадків, який можливо взагалі не здійснював такий розрахунок чи за дешево замовив у фірми-одноденки.

Компанія «Аймейс» окрім власного програмного забезпечення (яка мінімізує суб'єктивний фактор оператора розрахунку) з розрахунку часу евакуацій людей з приміщень при виникненні пожежі має ще й когорту професіоналів, які фахово порахують і виконають звіт про дотримання правил безпеки та поводження при виникненні надзвичайної ситуації Вашого об'єкту, приміщення чи конструкції.

Звертаємо увагу: неякісний та непрофесіональний розрахунок евакуації призводить в майбутньому, як до накладення штрафу органами державної пожежної інспекції, так і до загрози життю та здоров'ю населення. Обирай Аймейс – компанію перевірену досвідом довгих років професіонального розрахунку часу евакуації з індивідуальним підходом до кожного об'єкту.
Слідкуйте за новинами компанії "АЙМЕЙС"
Підпишіться на новини та будьте в курсі останніх змін, знижок, акцій та багато іншого...
Наші контакти
Телефон: +38 (096) 563-92-83
Email: info.aimeice@gmail.com
Адреса: вул. Жилянська, 75, м. Київ
Вам зателефонувати?
Або зателефонуйте нам
+38 (096) 563-92-83