5 Лютого, 2018

Чому розрахунок часу евакуації людей є важливим для вашого бізнесу

Вирішення проблеми з розрахунку часу евакуації людей з приміщень при виникненні пожежі розпочалося ще в ХХ столітті, особливо це стосувалось висотних будівель та споруд, а також в подальшому і й об'єктів з масовим перебуванням людей.

Вітчизняні здобутки в пожежній безпеці людей при евакуації у разі виникнення надзвичайної ситуації розпочалися ще в СРСР, але досягли свого апогею лише наприкінці 90-х, що відобразилось в ГОСТ 12.1.004-91 "Пожежна безпека. Загальні вимоги" та Методиці для визначення розрахункового часу і умови безпечної евакуації. Дані правила містять покроковий алгоритм дій з розрахунку часу евакуації при пожежі та загальний стандарт з розрахунку, що для простого читача ні про що не говорить та лише заплутує розуміння даного механізму. Адже, сам процес розрахунку евакуації людей дуже трудомісткий та спеціалізований, виконання якого буде впливати на життя і здоров'я людей у разі виникнення пожежної ситуації.

Взагалі розрахунок часу евакуації – це дуже важкий процес, що потребує відповідної освіти, кваліфікованих навичок та досвіду виконання подібних проектів. Розрахунок часу необхідний при виникненні надзвичайних ситуацій у будівлях, спорудах, приміщеннях та конструкціях з масовим перебуванням людей, їхнє життя і здоров'я напряму залежить від правильного евакуювання. Такими об'єктами можуть бути: школи, лікарні, склади, високоповерхівки, магазини, торгівельні центри, кінотеатри та інші. «Марнувати час та кошти на дачу хабаря інспектору – собі дорожче!». Компанія Aimeice застерігає Вас про виникнення ризиків протипожежної безпеки від неякісного та непрофесійного розрахунку часу евакуації фірмами одноденками! А також виникнення потенційної пожежної загрози

Компанія Аймейс займається розрахунком часу та шляхів евакуації людей при пожежі з приміщень лише відповідно до державного стандарту, з професійним підходом, за допомогою перевіреного програмного забезпечення, з гарантованим результатом у вигляді Звіту (з покроковим етапом розрахунку кожного поверху, частини приміщення, окремої кімнати у вигляді математичних формул та картинок) та багаторічним досвідом таких розрахунків евакуації, що можуть підтвердити наші клієнти.

Тому, замовляйте розрахунок часу евакуації в перевірених практикою та з висококваліфікованим підходом компаній, відповідного протипожежного спрямування.
Слідкуйте за новинами компанії "АЙМЕЙС"
Підпишіться на новини та будьте в курсі останніх змін, знижок, акцій та багато іншого...
Наші контакти
Телефон: +38 (096) 563-92-83
Email: info.aimeice@gmail.com
Адреса: вул. Жилянська, 75, м. Київ
Вам зателефонувати?
Або зателефонуйте нам
+38 (096) 563-92-83