5 Березня, 2018

Розпочато перевірки місць з масовим перебуванням людей на предмет розрахунку часу евакуації людей

Прем'єр-міністр дав вказівку ДСНС розпочати перевірку торгових центрів, кінотеатрів, кінозалів, лікарень та дитячих садочків у зв'язку з трагічними подіями, які мали місце в м. Кємєрово РФ. Тобто саме сьогодні 2 квітня 2018 року органи пожежного нагляду розпочнуть перевірку стану пожежної безпеки місць з масовим перебуванням людей. Основною і головною ціллю даних перевірок буде присутність плану евакуації, а також розрахунковий час евакуації людей з приміщень при виникненні пожежі чи іншої надзвичайної ситуації.

Розрахунок часу евакуації – це процес математичного аналізу приміщення з метою виміру потенційного часу безпечної евакуації людей за межі об'єкту до настання небезпечного фактору пожежі, наслідком чого може бути отримання травм чи заподіяння шкоди життю і здоров'ю відвідувачів. Такий розрахунок здійснюється професійними компаніями, як «Аймейс» за допомогою власного програмного забезпечення, що мінімізує суб'єктивний фактор людини-оператора розрахунку, а також впливає на собівартість і час формування Звіту про розрахунок часу евакуації людей.

Отже, щоб забезпечити протипожежну безпеку Вашого бізнесу до настання чи виникнення будь-яких надзвичайних ситуацій – потрібно завжди здійснювати превентивні заходи пожежної небезпеки, наприклад: розрахунок часу евакуації людей при пожежі з приміщень – це головний документ, який повинна мати будь-яка установа, підприємство чи організація, а правильний і професійний розрахунок – зобов'язана!

Наша компанія допоможе Вам пройти пожежну перевірку без сплати штрафів за мінімальною ціною і швидким розрахунком евакуації!
Слідкуйте за новинами компанії "АЙМЕЙС"
Підпишіться на новини та будьте в курсі останніх змін, знижок, акцій та багато іншого...
Наші контакти
Телефон: +38 (096) 563-92-83
Email: info.aimeice@gmail.com
Адреса: вул. Жилянська, 75, м. Київ
Вам зателефонувати?
Або зателефонуйте нам
+38 (096) 563-92-83