2 Липня, 2018

Розрахунок часу і шляхів евакуації дітей із шкіл та дитячих садочків

Ризик втрати життя чи погіршення здоров'я – основний показник стану пожежної безпеки приміщення із постійним знаходженням людей та персоналу.

А що на рахунок закладів освіти: школи, дитячі садки, гуртки, тренувальні заклади і т.д.? Як вони регламентовані в пожежному законодавстві України? Що з вимогами до евакуації школярів у разі настання небезпечних факторів для здоров'я?

Отже, процес розрахунку часу евакуації – це комплекс математичних розрахунків та необхідних заходів у разі виникнення небезпечної чи надзвичайної ситуації для життя осіб, які знаходяться в приміщеннях з масовим перебуванням людей до настання небезпечних факторів пожежі. Для шкіл та дитячих садочків даний розрахунок шляхів і часу евакуації не відрізняється, але в той же час, має більше вимог та необхідних заходів. Так, відповідно до нещодавно прийнятого ДБН В.2.2-3:2018 «Будинки і споруди» Мінрегіоном України запроваджуються додаткові вимоги до протипожежної безпеки, в тому числі, й розрахунку часу і шляхів евакуації! Дані зміни розповсюджуються, як на новозбудовані школи, реконструйовані, так і старого типу.

Наша компанія та фахівці вивчили даний ДБН і вже займаються перерахунком й змінами необхідними для проведення якісного та професіонального розрахунку шляхів та часу евакуації дітей з навчальних закладів по всій території України (Київ, Львів, Дніпро, Харків, Запоріжжя, Одеса, Черкаси, Вінниця, Чернігів, Хмельницький і т.д.).
Слідкуйте за новинами компанії "АЙМЕЙС"
Підпишіться на новини та будьте в курсі останніх змін, знижок, акцій та багато іншого...
Наші контакти
Телефон: +38 (096) 563-92-83
Email: info.aimeice@gmail.com
Адреса: вул. Жилянська, 75, м. Київ
Вам зателефонувати?
Або зателефонуйте нам
+38 (096) 563-92-83