02 Квітня, 2019

Розрахунок часу евакуації онлайн

Наша компанія – об'єктивний лідер на ринку України з надання послуг розрахунку часу та шляхів евакуації людей при пожежі, які надані в максимально короткі терміни відповідно до норм протипожежного законодавства професійними фахівцями за дешеву ціну! Ці слова не є перебільшенням, адже у своїй роботі ми використовуємо ПЗ з розрахунку евакуації онлайн – EvaAPP.

Даний програмний продукт розроблено фахівцями компанії спільно з партнерами, відповідно до методики розрахунку евакуації людей з небезпечним фактором пожежі та профільного ГОСТ-1991. EvaAPP включає в себе:
  • простий і зрозумілий інтерфейс онлайн веб-сторінки;
  • набір команд і інструментів з додавання планів приміщень редактора AutoCad (.dwg чи .pdf) та архітектурних рішень за будівлею;
  • внесення числових значень розмірів тієї чи іншої зони об'єкту;
  • зазначення характеристик пожежної небезпеки використаних матеріалів в процесі будівництва, типу, виду діяльності, речовин і т.д., які знаходяться на території будівлі;
  • вибір потенційних сценаріїв розвитку пожежі по конструкції;
  • розрахунок небезпечного фактору пожежі;
  • формування звіту про час евакуації з приміщень об'єкту відповідно до ДСТУ.
Вищенаведений перелік інструментів онлайн програми значно полегшує процес для розрахунку часу евакуації, скорочує необхідний час, який потрібно витратити інженеру-розрахунку, а також мінімізує людський фактор помилки на тому чи іншому етапі розрахунку.

Ми впевнено рухаємось поряд із законодавством ЄС та США, і, у свою чергу, впроваджуємо актуальні методики розрахунку шляхів евакуації, наприклад за допомогою моделювання розвитку пожежі із врахуванням людського фактору поведінки індивідів чи відвідувачів місць з масовим перебуванням людей. Тому, такі програмно-моделюючі комплекси, як: Fenix+, Pathfinder, FDS, PyroSim, FireRisk, GreenLine, Pyrosim, які ввібрали в себе найкращі практики сфери протипожежної безпеки людей, використовуються нашими співробітниками постійно, аналізуються ризики, апробуються до реалій українського законодавства та будівництва. З часом ми представимо власний програмний продукт для моделювання та розрахунку евакуації, навіть випереджаючи нормотворчу діяльність можновладців. Адже, гасло нашої компанії – «безпечна евакуація – спокій людей»!

Також, користуючись нагодою, хочемо анонсувати запуск із продажу нашого ПЗ «EvaAPP» - для деталей звертайтесь за телефоном: +38(096)563-92-83 або пишіть на e-mail: info.aimeice@gmail.com. Будемо раді допомогти партнерам в безпечній роботі з розрахунку евакуації – це наша спільна мета – здоров'я і безпека суспільства!
Розрахунок часу евакуації онлайн
Слідкуйте за новинами компанії "АЙМЕЙС"
Підпишіться на новини та будьте в курсі останніх змін, знижок, акцій та багато іншого...
Наші контакти
Телефон: +38 (096) 563-92-83
Email: info.aimeice@gmail.com
Адреса: вул. Жилянська, 75, м. Київ
Вам зателефонувати?
Або зателефонуйте нам
+38 (096) 563-92-83