4 Серпня, 2018

Розрахунок часу евакуації людей з багатоквартирного будинку

Від моменту розпаду СРСР до сьогодення пройшло не так багато часу, але вдосталь для того щоб здійснити ривок в розвитку будівництва багатоповерхівок в порівнянні з радянськими п'ятиповерхівками. Розпад Радянського Союзу та написання стандарту з розрахунку часу евакуації співпало у 1991 році. Нажаль, він застарілий та не враховує безліч протипожежних заходів у випадках примусової евакуації людей з приміщень при надзвичайній ситуації. Це спричинено багатьма факторами розвитку сфери будівництва: збільшення кількості висоти будівель, кількості поверхів, металевих конструкцій, наповнень кімнат небезпечними матеріалами і так далі…

Компанія «Аймейс» не знаходиться на місці та постійно розвивається в сфері розрахунку шляхів та часу евакуації людей з багатоквартирних будинків при виникненні пожежі. Наший багаторічний досвід розрахунку евакуації виявив кілька факторів необхідних для додаткового розрахунку часу і шляхів евакуації, заходів, способів. Наприклад, наші фахівці дійшли висновку що обов'язковим етапом розрахунку є виконання небезпечного фактору пожежі, врахування усіх можливих сценаріїв розвитку пожежі. Адже осередок пожежі може виникнути в будь-якому місці приміщення, навіть коло евакуаційних виходів та шляхів, що в свою чергу скорочує необхідний час для безпечної евакуації жителів багатоповерхівок до виходу на зовні.

Наша компанія за допомогою професіоналів у сфері пожежної безпеки власними силами і досвідом здійснила розробку програмного забезпечення «EvaAPP» для розрахунку часу та шляхів евакуації людей при пожежі, яка стала невід'ємним інструментом безпечного розрахунку, адже тепер людський фактор інженера мінімізується та не призведе в майбутньому до непередбачуваних ситуацій для життя і здоров'я жителів будівель.

Ще однією і не менш вагомою перевагою використання програмного комплексі розрахунку евакуації є його дешевизна та швидкість формування Звіту, так як процес розрахунку автоматизується та не потребує великої кількості операторі-інженерів.
Слідкуйте за новинами компанії "АЙМЕЙС"
Підпишіться на новини та будьте в курсі останніх змін, знижок, акцій та багато іншого...
Наші контакти
Телефон: +38 (096) 563-92-83
Email: info.aimeice@gmail.com
Адреса: вул. Жилянська, 75, м. Київ
Вам зателефонувати?
Або зателефонуйте нам
+38 (096) 563-92-83