1 Червня, 2018

Розрахунок евакуаційних виходів і шляхів

Профільний та професіональний розрахунок евакуаційних виходів і шляхів здійснюється відповідно до вимог ГОСТ та Методики розрахунку пожежного ризику. Компанія Аймейс надає такі послуги понад 10 років та розуміється на формуванні Звіту за результатами евакуаційного розрахунку. До такого Звіту входять:

- Розрахунок евакуаційних виходів і шляхів;
- Розрахунок часу евакуації людей при виникненні надзвичайної ситуації;
- Розрахунок небезпечних факторів пожежі;
- Розроблення планів евакуації з приміщень (секторальних, зональних, поверхових);
- Моделювання пожежного ризику та поводження вогню (в окремих випадках).

Розрахунок шляхів евакуаціїце перш за все математичний аналіз приміщення на предмет розповсюдження вогню та розрахунок виходів для евакуації людей за заданими параметрами об'єкту розрахунку. Тобто такий розрахунок шляхів евакуації бути безпечний для здоров'я людей при виникненні пожежі і до настання небезпечних факторів. Персонал та відвідувачі евакуюються через такі виходи від найвіддаленішої точки і до виходу назовні за заздалегідь заданими розрахунковими маршрутами руху, які ви можете спостерігати на кожному поверсі у вигляді друкованих евакуаційних планів.

Зазвичай такі послуги здійснюють лише спеціалізовані компанії – такі як «АЙМЕЙС» – з наявність усіх дозвільних документів (ліцензії) та у відповідності з протипожежним законодавством України
Слідкуйте за новинами компанії "АЙМЕЙС"
Підпишіться на новини та будьте в курсі останніх змін, знижок, акцій та багато іншого...
Наші контакти
Телефон: +38 (096) 563-92-83
Email: info.aimeice@gmail.com
Адреса: вул. Жилянська, 75, м. Київ
Вам зателефонувати?
Або зателефонуйте нам
+38 (096) 563-92-83