12 Листопада, 2019

Розрахунок необхідного часу евакуації людей

Компанія Аймейс розпочала свою трудову діяльність в далекому 2008 році у сфері надання протипожежних послуг – розрахунку шляхів та часу евакуації людей при пожежонебезпечній ситуації з будь-якої категорії складності приміщень. На превеликий жаль, з того часу в протипожежному законодавстві змінилось дуже мало, якщо не сказати, що зовсім нічого.

Єдиним нормоутворюючим і регуляторним актом розрахунку евакуації залишився ГОСТ-91. Даний документ розповідає нам: як потрібно рахувати евакуацію, методологію, обрання даних, розрахунку небезпечного фактору та, найголовніше, визначає необхідний час евакуації людей!

Згідно даного ГОСТу та нашого багаторічного досвіду з розрахунку евакуації людей можливо виокремити основні умови необхідні для правильного формування звіту на евакуацію:
  1. В першу чергу, потрібно уважно вивчити плани приміщень об'єкту розрахунку на предмет розташування людей, працівників чи відвідувачів в ньому.
  2. Вивчити специфіку підприємства установи організації, адже існують різні підходи до розрахунку евакуації, наприклад в школі та на виробництві.
  3. Помітити на планах приміщень виходи, в тому числі евакуаційні для побудови шляхів евакуації та потоків людей.
  4. Перевірити наявність протипожежних систем раннього виявлення та перешкоджання поширенню пожеж чи інших небезпечних ситуацій.
  5. Здійснити розрахунок часу евакуації людей до виходу за територію конструкції будівлі.
  6. Здійснити розрахунок небезпечних факторів пожежі.
  7. Отримати необхідний час для безпечної евакуації людей.
Ось так виглядає коротка послідовність здійснення процесу розрахунку необхідного часу евакуації.

Якщо ж Ви хочете отримати професійний звіт на розрахунок евакуації за короткий час і мінімальною вартістю – звертайтесь до нашої компанії – Аймейс!
Слідкуйте за новинами компанії "АЙМЕЙС"
Підпишіться на новини та будьте в курсі останніх змін, знижок, акцій та багато іншого...
Наші контакти
Телефон: +38 (096) 563-92-83
Email: info.aimeice@gmail.com
Адреса: вул. Жилянська, 75, м. Київ
Вам зателефонувати?
Або зателефонуйте нам
+38 (096) 563-92-83