11 Грудня, 2018

Розрахунок необхідного часу евакуації людей з приміщень

Компанія «АЙМЕЙС» - це провідна організація у сфері пожежної безпеки Ваших приміщень, яка надає послуги з розрахунку необхідного часу та шляхів евакуації людей при виникненні надзвичайної ситуації професіоналами пожежного розрахунку.

Необхідний час евакуації людей – це параметр згідно якого визначається безпечне залишення людьми, відвідувачами чи персоналом певної території об'єкта до настання небезпечних факторів пожежі, що може призвести до погіршення здоров'я чи втрати життя. Кожен без виключення об'єкт з масовим перебуванням людей зобов'язаний мати даний розрахунок шляхів та часу евакуації людей. Це закріплено відповідними нормативно-правовими актами України та життєвонеобхідними випадками, які ми знаємо з історії багатьох країн. Адже ніхто не може гарантувати поводження людей при настанні таких надзвичайних ситуацій.

Нажаль, наша країна дуже просіла в даному питанні з її застарілим законодавством. Ми тільки починаємо, наприклад, займатися моделюванням розвитку пожеж в тому чи іншому приміщенні, на виробництві чи в школі. Ми не враховуємо масу факторів: ефект паніки; людина з інвалідністю чи дитина; заклад чи підприємство і т.ін. Наша компанія постійно розвивається в даному напрямку та моніторить досвід світових лідерів такої сфери. Наприклад, в Сполучених Штатах давно стало нормою враховувати так званий «ефект паніки» на загальний час евакуації людей при пожежі. Європа ж досконало проводить різні тренувальні випробування та моделювання поведінки людей, як в природньому режимі, так і за допомогою відповідного комп'ютерного обладнання з відповідним профільним програмним забезпеченням.

На основі вищевикладеного досвіду Аймейс власними силами здійснила розробку програмного забезпечення «Eva-APP» для розрахунку необхідного часу та шляхів евакуації людей при пожежі з Ваших приміщень, яка в свою чергу враховує не притаманні для нашого протипожежного законодавства фактори та мінімізує людський фактор при паперовому розрахунку. Аналогів даного ПЗ в Україні не існує! Ми навіть пішли далі та почали розвивати моделювання евакуації людей та розвитку пожежі на основі міжнародного досвіду і українських реалій. Очікуйте…

Наостанок, потрібно зауважити що розрахунок евакуації – це обов'язковий документ, який свідчить про безпеку знаходження в тому чи іншому місці людини, адже людське життя – це пріоритет.
Слідкуйте за новинами компанії "АЙМЕЙС"
Підпишіться на новини та будьте в курсі останніх змін, знижок, акцій та багато іншого...
Наші контакти
Телефон: +38 (096) 563-92-83
Email: info.aimeice@gmail.com
Адреса: вул. Жилянська, 75, м. Київ
Вам зателефонувати?
Або зателефонуйте нам
+38 (096) 563-92-83