6 Листопада, 2018

Розрахунок часу евакуації дітей із школи при пожежі

Компанія Аймейс здійснює розрахунок часу та шляхів евакуації дітей із навчальних закладів (школи, дитячого навчального закладу, вищого навчального закладу, ліцею) при виникненні пожежі на протязі багатьох років і професійним досвідом.

Як відомо, з 1 вересня 2018 року розрахунок часу евакуації в школах став обов'язковим для дотримання вимог пожежної безпеки дітей під час освітнього процесу. Ця норма стосується як навчальних закладів, які реконструюються чи ремонтуються, так і для будівництва нових закладів. Зі свого боку маємо відмітити той факт, що даний розрахунок шляхів і часу евакуації має бути обов'язковим і для шкіл побудованих в минулому пострадянському столітті або хоча б переглянутий у зв'язку з новими реаліями життя, а також удосконаленим нормам протипожежної безпеки, адже наша країна розвивається, відповідно і норми стають суворішими.

Наші професіонали пожежної безпеки та інженери-проектувальники дійшли висновку, що необхідний час евакуації дітей із шкіл – це основна умова безпечного перебування школярів в закладах освіти при умові наявності інших засобів і заходів протипожежної безпеки, це і: засоби сигналізування настання пожежі, системи димовидалення, гучномовці, плани евакуації приміщень і інші. Ми, в свою чергу, стурбовані поведінкою та недосконалими розрахунками деяких осіб чи фірм, адже все-таки це безпека дітей!

Аймейс гарантує результат правильного розрахунку, підтвердженого профільними державними установами в сфері пожежної безпеки та з правильно оформленим Звітом відповідно до ДБН та ДСТУ, з прорахованим небезпечним фактором пожежі, з врахуванням протипожежних матеріалів різної якості. Ми займаємось розрахунком часу евакуації із шкіл в усіх куточках України: Київ, Хмельницький, Черкаси, Дніпро. Одеса, Львів, Вінниця, Харків та інші.
Слідкуйте за новинами компанії "АЙМЕЙС"
Підпишіться на новини та будьте в курсі останніх змін, знижок, акцій та багато іншого...
Наші контакти
Телефон: +38 (096) 563-92-83
Email: info.aimeice@gmail.com
Адреса: вул. Жилянська, 75, м. Київ
Вам зателефонувати?
Або зателефонуйте нам
+38 (096) 563-92-83